Niels og Jonas evaluerer første sæson af Carmen Curlers

Af

I denne episode af podcasten tager Niels Plaschke og Jonas Anhøj Henriksen kærligt hånd om hele første sæson af DRs dramaserie om Carmen Curlers. Hvad var skidt og hvad var godt.

Vi prøver også at kigge frem mod anden sæson, som kommer til efteråret 2023. Får Axel og Tove et barn mere? Bliver de skilt? Bliver Axel gift med Lis? Ansætter Axel en direktør på fabrikken? Bliver det hans gamle plageånd, Poul? Ja, dine gæt er lige så gode som vores.

Jonas har talt med andre mennesker, der har set serien. Så i denne episode kan du også møde Else, Anette og Søren – de er ikke helt enige om, hvad de synes om serien.

Niels og Jonas har fået tilsendt noget helt unikt Carmen Curlers merchandise fra DR, som de udlodder i en konkurrence. Hør podcasten for at få af vide, hvordan du kan deltage i lodtrækningen.

Hvad synes du?

Vi kunne godt tænke os at høre, hvad du synes om første sæson af serien. Skriv din kommentar herunder – og indtal gerne din kommentar som lyd eller stil et spørgsmål.

2 reaktioner

 1. Jeg elsker 1 sæson af Carmen Curlers! Og jeg tror at Axel og Tove bli’r skilt i 2 sæson! Og at han finder sammen med sekretæren. Lis de bli’r gift og får et barn sammen til og starte med!

  1
  0
  1. Tak for din kommentar, Mikkel 😊 Hvis DR skal holde sig til den virkelige historie (og det behøver de jo ikke), så bør Axel og Tove jo få et barn mere… Arne Bybjerg fik to børn med sin første kone 😉 Men mit gæt er jo lige så godt som dit 😄

   0
   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi vil elske at HØRE hvad du synes!

Optag en besked til os.
Optag, Lyt, Send

Tillad adgang til din mikrofon

Klik på "Tillad" i dialog boksen. Den plejer at komme øverst på skærmen.

Ingen adgang til mikrofon

Det ser ud til at din mikrofon ikke er aktiveret i browseren.
Canvas not available.

Start optagelse forfra

Er du sikker på du vil starte en ny optagelse. Din nuværende optagelse vil blive slettet.

Ups, noget gik galt

Der skete en fejl under upload af filen. Prøv venligst igen...

Send din optagelse.

Besked gemt Start ny besked

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Carmen Curlers, afsnit 7: Glade jul

Axel Byvang har ikke set Tove og Finn i et halvt år, så nu vil han overraske dem hos Toves søster ved at dukke op som julemand (i 1963) på juleaften for at dele gaver ud, men det går ikke som Axel har planlagt – Tove fortæller, at hun vil skilles.

Læs mere »
css.php