Donér til det fortsatte arbejde med

Carmen Curlers

Stort arbejde med Carmen Curlers

Der er rigtig mange mennesker, der hver dag følger med i det arbejde vi laver på Facebook-siden, Carmen Curlers – eller følger med i vores podcast. Det tager utrolig lang tid at lave. Research, planlægning, redigering, kommunikation, optagelser og meget meget mere. Derfor håber vi, at du vil give en donation, så vi kan bevare vores entusiasme og fortsatte arbejde med Carmen Curlers.

Donation

Hvor meget ønsker du at donere?

Skriv kun tal i feltet. Beløbet er i danske kroner.

Tidligere donationer

Annette

31/10/2022

100 kr.

Flemming

26/10/2022

100 kr.

Anja

26/10/2022

25 kr.

Hvorfor beder vi om donationer?

I mere end to år har vi arbejdet hårdt på at give de utrolig mange følgere sjov, interessant og relevant information om Arne Bybjerg Pedersen og Carmen Curlers. Det har af og til været hårdt, men det giver os ‘blod på tanden’ når DR og andre medier ønsker at bruge det materiale vi har gravet frem.

Men vi ønsker også at udvikle os, lave bedre podcast osv. Derfor er vores håb, at du vil støtte vores rejse, så vi kan komme ud i alle afkroge af Danmark (og måske udlandet) med den fantastiske og rigtige historie om Carmen Curlers.

Donation af større beløb

Ønsker du at donere mere end 10.000 kr. til vores arbejde, så kontakt venligst Jonas Henriksen på telefon 30 64 37 90 eller mail jonas@carmen-curlers.dk. Vi vil utrolig gerne have en snak med dig inden du donerer, så vi evt. kan finde en måde at give dig credit på for donationen.