Podcast af Niels Plaschke og Jonas Henriksen

anmelder DRs dramaserie om

Carmen Curlers

DRs dramaserie "Carmen Curlers"

Nedenfor finder du indlæg og podcast om hver enkelt episode i DRs dramaserie om Carmen Curlers. 

Carmen Curlers, afsnit 7: Glade jul

Axel Byvang har ikke set Tove og Finn i et halvt år, så nu vil han overraske dem hos Toves søster ved at dukke op som julemand (i 1963) på juleaften for at dele gaver ud, men det går ikke som Axel har planlagt – Tove fortæller, at hun vil skilles.

Læs mere »

Carmen Curlers, afsnit 5: En ny kvinde på 10 minutter

I denne episode af podcast “Carmen Curlers – De Blå Damer” taler vi om 5. afsnit af DR-serien ”Carmen Curlers”. Axel har bygget fabrikken færdig og der skal ansættes damer i produktionen. Den opgave får Birte. Der kræves ikke de store kvalifikationer – de skal, ifølge Axel, bare kunne bevæge armene og se ud af øjnene.

Læs mere »

Carmen Curlers, afsnit 2: Axels Curlers bliver til Carmen Curlers

Spændingen stiger. Axel køber patentet og satser alt på sine curlers. Tove og Frans overtaler Axel til at gøre curlerne mere eksklusive at kigge på – og give dem et andet navn. Hvilken smuk dame gider at have “Axels Curlers” i håret. Jørgen overlever sit anfald under sønnens konfirmation, men får efterfølgende en frygtelig besked. Sven får sit første kys af rigmandsdatteren.

Læs mere »

Carmen Curlers, afsnit 1: Vi skal lære personerne at kende

I første afsnit af DRs dramaserie “Carmen Curlers” sættes scenen og vi skal lære karakterne at kende. Vi befinder os i 1963 og vores hovedperson, Axel Byvang, har en succesfuld radio- og tv forretning. Han får øjnene op for opfindelsen af ‘elektroniske papilotter’ og kalder dem for “Axels Curlers”.

Læs mere »

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til serien eller den virkelige historie om Carmen Curlers, så klik dig ind på en af vores indlæg og skriv eller optag en kommentar eller spørgsmål. Så svarer vi så hurtigt vi kan.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn