Få Carmen Curlers direkte i din

Postkasse

Nyhedsbrev af Niels Plaschke og Jonas Henriksen

Vil du med ind på direktionsgangen på Carmen?

Skriver du dig op til vores nyhedsbrev, så får du nyeste insider-viden om Carmen Curlers, interviews, foredrag, artikler og meget andet. Er du fan af DRs tv-serie om Carmen Curlers, så bør du også skrive dig op til nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev

Foredrag om Carmen

DRs dramaserie vil uden tvivl få danskerne op af stolene – og tv-serien, som er fiktion brygget på virkelige begivenheder, vil uden tvivl få mange til at efterspørge viden om den rigtige historie. Så for at dele ud af den omfattende viden om Arne Bybjerg Pedersen og Carmen Curlers, har Niels og Jonas strikket et sjovt og spændende foredrag sammen, som formentlig vil have interesse for mange.

Podcast om Carmen

Podcasten “Carmen Curlers – De Blå Damer” blev startet stille og roligt op i 2021 med to interviews med tidligere medarbejdere.

Fra september 2022 er podcasten i gang igen, men denne gang med mere fokus på DRs dramaserie. Der laves et afsnit for hver enkelt afsnit, hvor lyttere efterfølgende har mulighed for at kommentere. Det bliver rigtig spænende.

Vi forventer også fortsætte vores interviews med tidligere medarbejdere fra Carmen samt med mennesker, der har været tæt på Arne Bybjerg.