Carmen Curlers, afsnit 5: En ny kvinde på 10 minutter

Af

I denne episode af podcast “Carmen Curlers – De Blå Damer” taler vi om 5. afsnit af DR-serien ”Carmen Curlers”. Axel har bygget fabrikken færdig og der skal ansættes damer i produktionen. Den opgave får Birte. Der kræves ikke de store kvalifikationer – de skal, ifølge Axel, bare kunne bevæge armene og se ud af øjnene.

Axel og Frans arbejder på et slogan til en kampagne, som de skal vise direktør Lunddahl. Og de er under pres – Hr. Lunddahl ankommer nemlig til fabrikken kun 4 dage senere. Frans anbefaler, at de hyrer et reklamebureau, men det vil Axel ikke høre tale om – det er jo dem, som ved mest om produktet.

Hr. Lunddahl er ikke imponeret over kampagnen, som han ikke mener henvender sig til helt almindelige kvinder. På grund af en paragraf i kontrakten kan de nøjes med at bestille 200 apparater – så det gør de og går ud af døren. Det er kritisk – for Axel kan ikke betale sine afdrag til banken, hvis ikke der kommer en større ordre i hus.

Frans farer ud af døren til mødelokalet og stopper direktør Lunddahl på gangen. Her fortæller han en historie om sin mor, som brugte timer på at blive til “en ny kvinde” med selvtilfredshed og stolthed. Frans afslutter med: Og med Carmen Curlers, kan man blive en ny kvinde på kun 10 minutter. Direktør Lunddahl er tilfreds og alle jubler – den store ordre er i hus.

Ordren skal fejres med en fest, men da Birte og Frans forlader fabrikken hurtigt, er der kun Axel og hans nyansatte sekretær tilbage. Hun hedder Lis og er tresproglig korrespondent. De drikker og danser – og ender til sidst i en særdeles erotisk omfavnelse.

Giv gerne en donation, hvis du synes om denne podcast. Donér på https://carmen-curlers.dk/donation/

Hvad synes du?

Vi kunne godt tænke os at høre, hvad du synes om 5. afsnit i serien. Skriv din kommentar herunder – og indtal gerne din kommentar som lyd eller stil et spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi vil elske at HØRE hvad du synes!

Optag en besked til os.
Optag, Lyt, Send

Tillad adgang til din mikrofon

Klik på "Tillad" i dialog boksen. Den plejer at komme øverst på skærmen.

Ingen adgang til mikrofon

Det ser ud til at din mikrofon ikke er aktiveret i browseren.
Canvas not available.

Start optagelse forfra

Er du sikker på du vil starte en ny optagelse. Din nuværende optagelse vil blive slettet.

Ups, noget gik galt

Der skete en fejl under upload af filen. Prøv venligst igen...

Send din optagelse.

Besked gemt Start ny besked

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Carmen Curlers, afsnit 7: Glade jul

Axel Byvang har ikke set Tove og Finn i et halvt år, så nu vil han overraske dem hos Toves søster ved at dukke op som julemand (i 1963) på juleaften for at dele gaver ud, men det går ikke som Axel har planlagt – Tove fortæller, at hun vil skilles.

Læs mere »
css.php