Carmen Curlers, afsnit 8: Først Paris, så resten af verden

Af

”Først Paris, så resten af verden”, er titlen på afsnit otte, der også er afslutningen på første sæson af dramaserien ”Carmen Curlers”.

Titlen må siges at række fremad. Carmen er ved at indtage Frankrig og snart vil resten af Europa følge efter. Men ingen nævner USA.

Jørgen bliver erklæret rask og så er der ingen grund til, at Birthe fortsætter på Carmen, så hun siger op. Axel har kun den store ordre til Paris i tankerne, trods advarsler om, at det kan damerne ikke nå at producere på 14 dage. Efter en peptalk, sætter han den daglige arbejdstid op med tre timer, og så kommer der virkelig fart på.

Tove og Lis mødes, mens Axel skjuler tanken om at flytte til København for Frans.

Hos Poul er hans mor på besøg og hun bestemmer, hvor skabet skal stå. Hun har givet Direktør Skjold en undskyldning og reddet fusionen på betingelse af, at Skjold aldrig får noget med Poul at gøre.

På fabrikken mangler man at producere 2.000 sæt to dage før curlerne skal sendes til Paris, og Axel viser en lidet flatterende side af sig selv. Han vil tvinge damerne til at arbejde i weekenden, men de nægter og går hjem. Selv Bosse nægter at arbejde og går hjem med en fyringstrussel hængende over hovedet. En desperat Axel vækker Birthe i hendes hjem midt om natten og bruger ”gaven” på de 50.000 kr. som pression, for at få Birthe til at hente damerne tilbage.

I sidste uge sagde vi et sidste farvel til Arne Bybjerg Pedersen, som sov stille ind i sit hjem i Australien. Det markerer vi kort i denne episode.

Hvad synes du?

Vi kunne godt tænke os at høre, hvad du synes om 8. afsnit i serien. Skriv din kommentar herunder – og indtal gerne din kommentar som lyd eller stil et spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi vil elske at HØRE hvad du synes!

Optag en besked til os.
Optag, Lyt, Send

Tillad adgang til din mikrofon

Klik på "Tillad" i dialog boksen. Den plejer at komme øverst på skærmen.

Ingen adgang til mikrofon

Det ser ud til at din mikrofon ikke er aktiveret i browseren.
Canvas not available.

Start optagelse forfra

Er du sikker på du vil starte en ny optagelse. Din nuværende optagelse vil blive slettet.

Ups, noget gik galt

Der skete en fejl under upload af filen. Prøv venligst igen...

Send din optagelse.

Besked gemt Start ny besked

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn

Carmen Curlers, afsnit 7: Glade jul

Axel Byvang har ikke set Tove og Finn i et halvt år, så nu vil han overraske dem hos Toves søster ved at dukke op som julemand (i 1963) på juleaften for at dele gaver ud, men det går ikke som Axel har planlagt – Tove fortæller, at hun vil skilles.

Læs mere »
css.php